Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Odnošenje baštenskog i krupnog otpada do 8. septembra

Kontejneri za krupni otpad u narednim danima će biti postavljeni u MZ "Stari grad" i MZ "Prva vojvođanska brigada", dok će se baštenski otpad odnositi iz Rumenke, sa Sajlova, Adica, Avijatičarskog naselja, Grbavice, Sremske Kamenice, Ledinaca, Bukovca, Podbare, Čeneja, Salajke, Adamovićevog naselja, Detelinare, dela Staničnog bulevara, Velikog Rita, Malog Beograda i Pejićevih salaša.

Kućni pritvor zbog uvrede vladike Irineja

Novosadskom antifašisti Zoranu Petakovu izrečena je mera od 100 dana kućnog pritvora uz mere elektronskog nadzora, u zamenu za služenje kazne zatvora od 100 dana, navodi se u rešenju Prvog osnovnog suda iz Beograda.

Ilić: Odbornicima DSS-a nisu nuđene pare

Govoreći o navodnom nuđenju novca odbornicima od strane direktora javnih preduzeća, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije (DSS) Borko Ilić rekao je da odbornicima DSS-a niko nije nudio nikakve pare jer su, kako je kazao, verovatno svesni da su odbornici te stranke "čvrsti" i da neće pokleknuti u odlukama koje je donela stranka.

Pretili Jerkov zbog sednice skupštine

Predsednici Skupštine Novog Sada Aleksandri Jerkov danas su telefonom upućene ozbiljne pretnje u kojima se od nje traži da u roku od 48 sati zakaže nastavak skupštinskog zasedanja.